Transmitem interesul companiei Allied Trading & Engineering Company din Amman prin domnul Mohammad Mustafa in calitate de manager pentru proiecte, pentru identificarea unor companii românești care să poată furniza rezervoare industriale de diverse tipuri și capacități.

În perioada următoare, 2 beneficiari iordanieni (Arab Potash și Jordan Bromine Company), vor organiza licitații internaționale pentru achiziția a aproximativ 20 de rezervoare.

Din informațiile preliminare, acestea vor fi  din oțel carbon sau oțel carbon izolat cu cauciuc, cu o capacitate între 2 și 1000 metri cubi, cu diametre până la 12 metri și înălțime de până la 8 metri, informații detaliate urmând să fie publicate după finalizarea caietelor de sarcini.

Firmele producătoare interesate de export sunt rugate să transmită o scrisoare de intenție privind interesul pentru cooperare, domnului Mohammad Mustafa, la adresa m.mustafa@ateco-jo.com, cu copie la BPCE Amman, la adresa amman.economic@mae.ro, pentru acordarea de sprijin, în continuare.

 

Ovidiu Costea

Ministru consilier

Ambasada României în

Regatul Hașemit al Iordaniei

Telefon: + 962 6 581.29.31

Mobil: +962 791 000 844