DESIGNED BY joomla2you
    • Judeţul Buzău este situat în sud - estul României şi se învecinează cu judeţele Braşov, Brăila, Covasna, Vrancea, Ialomiţa şi Prahova, deţinând 2,6% din suprafaţa ţării.
    • Camera de Comert este o organizatie profesionala cu caracter patronal a comerciantilor si industriasilor, menita sa apere interesele lor specifice in fata autoritatilor si organizatiilor din tara si din strainatate si sa promoveze afacerile pe plan local , national si international.
    • Aflat la a XX-a ediţie TOP-ul firmelor din judeţul Buzău continuă să rămână unul din cele mai eficiente mijloace de informare şi promovare activă a societăţilor comerciale, al oamenilor de afaceri care dau dovadă de un management competitiv şi inteligent ajungând astfel pe podiumul succesului atât pe plan local, naţional cât şi internaţional.

Centrul Europe Direct Buzau

 Centrul de Informare Europe Direct Buzău găzduit de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău, face parte din Reţeaua Centrelor de Informare Europe Direct existente la nivelul Uniunii Europene şi este unul dintre principalele instrumente folosite de Comisia Europeana pentru informarea cetăţenilor şi comunicarea cu aceştia, la nivel local. Comisia Europeană vine în sprijinul cetăţenilor europeni cu serviciul Europe Direct, prin intermediul Centrului de contact Europe Direct şi prin Reţeaua Centrelor de Informare Europe Direct.

MISIUNEA CENTRULUI EUROPE DIRECT BUZĂU este să contribuie la o cât mai bună înţelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor şi politicilor acesteia, aducând informaţia europeană cât mai aproape de cetăţeni, într-o formă adaptată nevoilor lor specifice. 

Romexpo

CCIA Buzău – reprezentant al ROMEXPO S.A. în judeţul Buzău. Oportunitate de Promovarea afacerilor prin participarea la târgurile şi expoziţiile organizate de ROMEXPO S.A 

Toate firmele buzoiene interesate de participarea la târgurile şi expoziţiile organizate de ROMEXPO S.A au acum posibilitatea de a beneficia de reduceri substanţiale la tarifele de închiriere a spaţiului de expunere. Concret, expozanţii care sunt membri ai CCIA Buzău vor beneficia de o bonificaţie la tarifele prevăzute în Adeziunea-Contract.  Bonificaţia se aplică la tariful de chirie spaţiu interior neamenajat  plus construcţie stand şi chirie spaţiu exterior, astfel:

  • 20% bonificaţie pentru toate manifestările expoziţionale (cu excepţia TTR ediţiile primăvară şi toamnă);
  • 15% bonificaţie pentru TTR (ediţiile de primăvară şi toamnă);   

Expozanţii care se înscriu la manifestările expoziţionale ale Romexpo S.A, prin intermediul CCIA Buzău vor beneficia, în plus, de o bonificaţie din partea Camerei, bonificaţie care se va stabili la completarea Adeziunii-Contract.

Relaţii suplimentare şi întocmirea documentaţiei de participare, la sediul CCIA din Buzău, B-dul Unirii, bl. 10BCD, telefon 0238 710229, 0238 414719, fax: 0238 713577 – persoană de contact Marius Bozioreanu, e-mail: m.bozioreanu@buzau.ro .

Copyright (c) www.cciabuzau.ro 2014. All rights reserved.