DESIGNED BY joomla2you
    • Judeţul Buzău este situat în sud - estul României şi se învecinează cu judeţele Braşov, Brăila, Covasna, Vrancea, Ialomiţa şi Prahova, deţinând 2,6% din suprafaţa ţării.
    • Camera de Comert este o organizatie profesionala cu caracter patronal a comerciantilor si industriasilor, menita sa apere interesele lor specifice in fata autoritatilor si organizatiilor din tara si din strainatate si sa promoveze afacerile pe plan local , national si international.
    • Aflat la a XX-a ediţie TOP-ul firmelor din judeţul Buzău continuă să rămână unul din cele mai eficiente mijloace de informare şi promovare activă a societăţilor comerciale, al oamenilor de afaceri care dau dovadă de un management competitiv şi inteligent ajungând astfel pe podiumul succesului atât pe plan local, naţional cât şi internaţional.

Centrul Europe Direct Buzau

 Centrul de Informare Europe Direct Buzău găzduit de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău, face parte din Reţeaua Centrelor de Informare Europe Direct existente la nivelul Uniunii Europene şi este unul dintre principalele instrumente folosite de Comisia Europeana pentru informarea cetăţenilor şi comunicarea cu aceştia, la nivel local. Comisia Europeană vine în sprijinul cetăţenilor europeni cu serviciul Europe Direct, prin intermediul Centrului de contact Europe Direct şi prin Reţeaua Centrelor de Informare Europe Direct.

MISIUNEA CENTRULUI EUROPE DIRECT BUZĂU este să contribuie la o cât mai bună înţelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor şi politicilor acesteia, aducând informaţia europeană cât mai aproape de cetăţeni, într-o formă adaptată nevoilor lor specifice. 

RISC Partener

 

Camera de Comerţ şi Industrie a României în parteneriat cu Camera   de  Comerţ,  Industrie şi Agricultură Buzău şi Risco,   unul   dintre   cei  mai importanţi jucători  din domeniul serviciilor  de  evaluare a riscului  financiar, oferă serviciul  de rating  şi evaluare  a companiilor,   ”RISC   PARTENER”.

Bazându-se  pe un set unitar de criterii pentru  evaluarea  companiilor,  care analizează aspecte  precum  bună  reputaţie,  solvabilitatea,   potenţialul  de  export, incidentele  de plată înregistrate  s.a., serviciul de rating implementat  este un instrument  de credibilizare  a firmelor în relaţia cu partenerii lor de afaceri.

”RISC  PARTENER”    îmbracă  formă  unui  certificat  unic  de rating  de tip  "semafor", eliberat în timp real, folosind  culorile roşu -  risc foarte crescut,  galben -  risc peste nivelul mediu,  verde - risc scăzut şi o scară valorică de notare a companiilor  pentru care se face interogarea, de la  1 la  10. Acesta  va  fi însoţit  de o  analiză  extinsă  a companiei  pentru  care se execută interogarea. 

Oamenii de afaceri au nevoie de raportul ”Risc Partener” datorită  volatilităţii mediului economic care îngreunează procesul de selecţie a potenţialilor parteneri de afaceri. De asemenea, serviciul va fi util pentru eficientizarea procesului decizional, mai ales că este un mijloc de a analiza concurenţa, sintetizând cele mai relevante informaţii de afaceri.

 

Copyright (c) www.cciabuzau.ro 2014. All rights reserved.