DESIGNED BY joomla2you
    • Judeţul Buzău este situat în sud - estul României şi se învecinează cu judeţele Braşov, Brăila, Covasna, Vrancea, Ialomiţa şi Prahova, deţinând 2,6% din suprafaţa ţării.
    • Camera de Comert este o organizatie profesionala cu caracter patronal a comerciantilor si industriasilor, menita sa apere interesele lor specifice in fata autoritatilor si organizatiilor din tara si din strainatate si sa promoveze afacerile pe plan local , national si international.
    • Aflat la a XX-a ediţie TOP-ul firmelor din judeţul Buzău continuă să rămână unul din cele mai eficiente mijloace de informare şi promovare activă a societăţilor comerciale, al oamenilor de afaceri care dau dovadă de un management competitiv şi inteligent ajungând astfel pe podiumul succesului atât pe plan local, naţional cât şi internaţional.

Centrul Europe Direct Buzau

 Centrul de Informare Europe Direct Buzău găzduit de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău, face parte din Reţeaua Centrelor de Informare Europe Direct existente la nivelul Uniunii Europene şi este unul dintre principalele instrumente folosite de Comisia Europeana pentru informarea cetăţenilor şi comunicarea cu aceştia, la nivel local. Comisia Europeană vine în sprijinul cetăţenilor europeni cu serviciul Europe Direct, prin intermediul Centrului de contact Europe Direct şi prin Reţeaua Centrelor de Informare Europe Direct.

MISIUNEA CENTRULUI EUROPE DIRECT BUZĂU este să contribuie la o cât mai bună înţelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor şi politicilor acesteia, aducând informaţia europeană cât mai aproape de cetăţeni, într-o formă adaptată nevoilor lor specifice. 

Asistenta si consultanta pentru afacerea ta

În baza Legii Camerelor de Comerţ din România nr. 335/2007, modificată şi completată cu Legea 39/2011, CCIA Buzău, organizaţie autonomă, neguvernamentală, apolitică, fără scop patrimonial, de utilitate publică, cu personalitate juridică, creată în scopul de a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor lor şi ale comunităţii de afaceri în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate, desfăşoară următoarele activităţi:

Consultanţă juridică pentru înfiinţarea societăţilor comerciale, redactarea actelor constitutive şi a actelor modificatoare ale societăţilor;

Depunerea la Oficiului Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Buzău a documentelor în vederea înregistrării în Registrul Comerţului;

Asistenţa pentru înregistrarea în Registrul Comerţului a societăţilor comerciale,  persoanelor fizice autorizate, asociaţiilor familiale, întreprinderilor individuale, şi modificarea acestora, este unul dintre serviciile pe care CCIA Buzău îl oferă în condiţii de operativitate, profesionalism şi cu costuri reduse.

Pentru membrii săi, CCIA Buzău acordă asistenţă juridică gratuită.

Pentru informaţii suplimentare va invităm la sediul nostru din Buzău, B-dul. Unirii, bl. 10 BCD, judeţul Buzău, cam. 15, tel. 0238 710229.

Copyright (c) www.cciabuzau.ro 2014. All rights reserved.