DESIGNED BY joomla2you
    • Judeţul Buzău este situat în sud - estul României şi se învecinează cu judeţele Braşov, Brăila, Covasna, Vrancea, Ialomiţa şi Prahova, deţinând 2,6% din suprafaţa ţării.
    • Camera de Comert este o organizatie profesionala cu caracter patronal a comerciantilor si industriasilor, menita sa apere interesele lor specifice in fata autoritatilor si organizatiilor din tara si din strainatate si sa promoveze afacerile pe plan local , national si international.
    • Aflat la a XX-a ediţie TOP-ul firmelor din judeţul Buzău continuă să rămână unul din cele mai eficiente mijloace de informare şi promovare activă a societăţilor comerciale, al oamenilor de afaceri care dau dovadă de un management competitiv şi inteligent ajungând astfel pe podiumul succesului atât pe plan local, naţional cât şi internaţional.

Centrul Europe Direct Buzau

CENTRUL EUROPE DIRECT BUZĂU, găzduit de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău în cadrul punctului de lucru din Buzău, str. Unirii, bl. 2B, parter, face parte din Reţeaua Centrelor de Informare Europe Direct existente la nivelul Uniunii Europene şi este unul dintre principalele instrumente folosite de Comisia Europeana pentru informarea cetăţenilor şi comunicarea cu aceştia, la nivel local. Comisia Europeană vine în sprijinul cetăţenilor europeni cu serviciul Europe Direct, prin intermediul Centrului de contact Europe Direct şi prin Reţeaua Centrelor de Informare Europe Direct.
MISIUNEA CENTRULUI EUROPE DIRECT BUZĂU este să contribuie la o cât mai bună înţelegere a Uniunii Europene, a scopurilor, valorilor şi politicilor acesteia, aducând informaţia europeană cât mai aproape de cetăţeni, într-o formă adaptată nevoilor lor specifice. 

Curs Responsabil cu protectia datelor (DPO)

 

Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău și PROFESSIONALS BUSINESS KNOWLEDGE SRL vă invită la cursul:

RESPONSABIL CU PROTECȚIA DATELOR (DPO)

conform cu RegulamentulG.D.P.R.din 2016

care va avea loc în perioada 16-18 aprilie 2018, cu începere de la orele 10:00 la sediul CCIA Buzău din Str. Unirii, bl. 10 BCD ( vis á vis de McDonald`s), sala de conferințe.

Începând cu 25 mai 2018, Regulamentul UE nr. 679/2016 (G.D.P.R.) se aplică pentru toate organizațiile care prelucrează date cu caracter personal.

În acest sens, venim în sprijinul dumneavoastră prin organizarea cursului de Responsabil cu protecția datelor (DPO). Vor fi abordate următoarele:

Ziua 1

 - Noțiunea de Data ProtectionOfficer – definiție, rol și atribuții principale;

 - Identificarea datelor cu caracter personal (DCP) – categorii DCP;

 - Stabilirea temeiului legal al prelucrării DCP;

 - Stabilirea condițiilor de prelucrare;

 - Stabilirea termenului de păstrare a DCP;

- Noțiunile de privacybydefault și privacyby design;

 - Drepturile persoanei vizate;

 - Răspunsul la cererile de acces /retragere /modificare.

 Ziua 2

- Profilare și decizii automate;

- Relație operator / persoană împuternicită;

- Noțiunile de Privacy Impact Assessment (PIA) și întocmirea unui Privacy Management Plan;

- Transferul datelor: UE / non UE / etc;

- Pseudoanonimizarea. Încetarea prelucrării;

- Securitatea datelor. Notificarea incidentelor;

- Sancțiuni.

  Ziua 3

- Concepte de securitatea informației;

- Procesul de gestionare a unui incident de securitate;

- Măsuri de securitate organizaționale, tehnice și non tehnice pentru protecția datelor;

- Analiza de riscuri de securitate și tratarea acestora;

- Auditul sistemului de securitate intern;

- Examen final.

Urmare a cunoștințelor acumulate, Responsabilul DPO va monitoriza buna implementare a standardelor G.D.P.R. și activitatea de procesare a operatorului în vederea identificării riscurilor sau încălcării conformităților. La sfârșitul cursului, după evaluarea cursantului, se va elibera un certificat de absolvire.

Lectorii care susțin acest curs sunt avocați specializați în acest domeniu și specialiști în managementul securității informației

Costul cursului de o zi este de 100 Euro plus TVA iar pentru cel de 3 zile de 450 Euro plus TVA (pentru membrii CCIA se acordă o reducere de 10% ); plata se poate face direct la casieria Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Buzău sau în contul nr. RO63BTRL01001205291795xx deschis la Banca Transilvania - Sucursala Buzău, nr. RO35BRDE100SV11401221000 deschis la BRD - Sucursala Buzău, cod fiscal RO 4814710.

Pentru cursul de o zi cursanții primesc un Certificat de participare iar pentru cel de trei zile la care se dă și examen și primesc Certificat de absolvire.

Pentru înscriere la curs şiinformaţii suplimentare cei interesaţi se pot adresa la tel. 0238 710229 sau 414719, fax: 0238 713577, e-mail: relatii@buzau.ro, cci@buzau.ro, marius.bozioreanu@cciabuzau.ro, persoane de contact Felicia VÎJDEA și Marius BOZIOREANU.

 

 

Copyright (c) www.cciabuzau.ro 2014. All rights reserved.